Η Εταιρεία

Η εκδοτική εταιρεία ACTION PRESS δημιουργήθηκε το 1995 εισχωρώντας δυναμικά στον χώρο του ελληνικού τύπου με την πρωτοποριακή, μοναδική έκδοση του περιοδικού “Ραδιοτηλεπικοινωνίες” που απευθύνεται έως και σήμερα με επιτυχία στον χώρο του ραδιοερασιτεχνισμού αλλά και σε κάθε λάτρη των ηλεκτρονικών και της μοντέρνας τεχνολογίας.

Η εταιρεία -με την τότε επωνυμία “Εκδόσεις Κασίμη”- αναλάμβανε παράλληλα με την έκδοση του νέου περιοδικού, την δημιουργία και έκδοση βιβλίων καθώς και πολλών διαφημιστικών και ενημερωτικών εντύπων από διάφορους χώρους (πολιτιστικούς, ιατρικούς, ιδιωτικούς φορείς κλπ) κι αυτό χάρη στο επιλεγμένο και έμπειρο δημιουργικό τμήμα της.

Το 2003, επικεντρώνεται στην ευρύτερη έκδοση περιοδικών ξεκινώντας με το περιοδικό “Top•Secret” το οποίο αποτέλεσε πραγματική καινοτομία για τον ελληνικό χώρο με άμεση επιτυχία αφού τα αποκαλυπτικά του άρθρα προσφέρουν μια άλλη μορφή έγκυρης ενημέρωσης για τον έλληνα αναγνώστη, με απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν ανέκαθεν το νου ενώ η αντίσταση που προβάλλει ταυτόχρονα στο κατεστημένο, μετατρέπει τα εκάστοτε ρεπορτάζ σε αποκαλύψεις που συγκλονίζουν!

Η ACTION PRESS -με τη καινούρια πλέον επωνυμία της- επεκτείνεται ανανεωμένη στον κόσμο του τύπου με ένα ακόμη νέο περιοδικό που ονομάζεται “X-LIFE” και εκδίδεται στο τέλος της χρονιάς του 2005: Διαστημικές έρευνες και αποκαλύψεις, ανεξήγητα και πειραματισμοί συνθέτουν ένα νέο σκηνικό, αποτελώντας πόλο έλξης για μια διαφορετική ομάδα αναγνωστών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κλίση στα μυστήρια φαινόμενα. Ένα ατελείωτο X-Files αρχείο θα φέρνει στην επιφάνεια κάθε τεύχους μυστήρια γεγονότα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Οι εκδόσεις Action PRESS χαρακτηρίζονται πλέον από το απόλυτα δυναμικό και δημιουργικό πνεύμα, κι αυτό χάρη στην αφοσίωση όλου του επιτελείου που απαρτίζεται από καταξιωμένους αρθρογράφους και έμπιστους συνεργάτες ενώ όλες οι εκδόσεις φανερώνουν την εμπειρία και συνέπεια του υπεύθυνου προσωπικού.

Όταν οι επιλογές διακρίνονται από υπευθυνότητα, σοβαρότητα και εγκυρότητα, ο επαγγελματισμός είναι σαφής και αδιαμφισβήτητος ενώ η γνώμη των αναγνωστών είναι αυτή που το αποδεικνύει!